Lëmsh

Londër, shkatërrohet skulptura e punuar nga artisti pedofil

Foto: Daily Mail
 

Një burrë është parë të jetë ngjitur në objektin e BBC-së në Londër dhe ka shkatërruar me një çekan skulpturën e punuar nga artisti Eric Gill, nën arsyetimin se i njëjti ishte pedofil.

Derisa personi po shkatërronte këtë skulpturë, policia që ishte në vendin e ngjarjes dhe për shkak të sigurisë së të dyshuarit për katër orë nuk ka arritur ta kontrollojë atë.