Lëmsh

“Hakmarrja” e majmunëve në Indi, mbysin 250 qen duke i hedhur nga ndërtesat

 

Majmunët e tërbuar kanë mbytur 250 qen në një rajon të Indisë duke i tërhequr deri në majë të ndërtesave dhe pemëve të larta e duke i hedhur më pas.

Qytetarët përreth ngjarjes kanë shprehur shqetësim për sulme të mundshme dhe kanë thënë se dhuna e kafshëve ka qenë “hakmarrje” pasi një grumbull qensh ka mbytur një nga foshnjat e majmunëve.