Lëmsh

Njeriu më me fat ishte kroat - i shpëtoi 7 herë vdekjes e më pas fitoi lotarinë

 

Shumë njerëz lindin me fat, ose të paktën kanë fat gjatë një pjese të madhe të jetës së tyre. Nga ana tjetër, ka raste që duket se personi është i mallkuar nga fati i keq që e shoqëron.

Rasti i Frane Selak është për studim, pasi ky burrë kishte shmangur vdekjen plot shtatë herë dhe më pas kishte fituar lotarinë në moshën 74-vjeçare.