Lëmsh

Del në ekspozitë mumja e vjetër deri në 1200 vjet

 

Një mumje e gjetur në Peru dhe që mendohet të jetë midis 800 dhe 1200 vjeç, doli në ekspozitë këtë javë.

Trupi u zbulua në Universitetin San Marcos në Lima pasi arkeologët raportuan se kishin gjetur mbetjet në një varr nëntokësor në nëntor.