Lëmsh

Një dhi vjedh dokumentet qeveritare në Indi

 

Një dhi hyri në një zyrë të Qeverisë në Indi dhe u largua me një dosje plot me letra të cilat i kishte marrë brenda ndërtesës.

Hyrja dhe dalja e saj nga zyra qeveritare u kap nga kamerat.