Lëmsh

Veterani i Luftës së Dytë Botërore që i mbijetoi COVID-19, nderohet me medalje në ditëlindjen e 105-të

Foto: AP
 

Një veteran i Luftës së Dytë Botërore nga Alabama që i mbijetoi COVID-19 vitin e kaluar, do të nderohet në ditëlindjen e 105-të me Legjionin Francez të Nderit për shërbimin e tij.

Major Wooten i cili riparoi trenat e dëmtuar nga bombat në Francë si pjesë e ushtrisë, do ta marrë dekoratën më të lartë të shtetit gjatë një ceremonie dhe feste të ditëlindjes së tij.