Lëmsh

Shoferët e autobusëve shpëtojnë motoçiklistët nga stuhia e madhe

 

Stuhia e fortë e erës që ka përfshirë Stambollin ka shkaktuar 4 viktima dhe dëme të pallogaritshme. Por në mes të “luftës” me motin e keq, ka edhe detaje që të japin shpresë.

Një rast i tillë është regjistruar në një prej rrugëve të Stambollit ku 4 drejtuesve të motoçikletave u rrezikohej jeta si pasojë e furtunës.