33 fotografi në garë për çmimin “Sony World Photography Awards 2017”

33 fotografi në garë për çmimin “Sony World Photography Awards 2017”

01 March 2017 15:20

Çmimi “Sony World Photography Awards 2017” është duke festuar sivjet 10 vjetorin.

Në garë për këtë çmimi janë 277 mijë fotografi nga 183 vende të botës, transmeton Koha.net. Por, prej gjithë këtyre mijëra fotografish është bërë një listë e ngushtë prej vetëm 33 sosh të cilat janë mbresëlënëse.

Fotografitë fituese do të shpallen më 20 prill dhe pastaj do të ekspozohen në Somerset House, Londër, raporton Business Insider.

Fotografitë në vijim janë marrë nga gara profesionale dhe e hapur – të dyja që përfshijnë dhjetë kategori.

© KOHA

Komentet

Shto koment

Të ngjashme