Lëmsh

Një shtëpi për kafshë të moshuara

 

Shumëkush ndoshta nuk ka dëgjuar kurrë për një "shtëpi për kafshë të moshuara", por një e tillë ndodhet në veri të Gjermanisë, në gadishullin Butjadingen.

Kjo “shtëpi” u themelua nga Karin Mueck dhe Jan Gerdes më 2007.