Lëmsh

Kapet peshku me peshë 2 ton në brigjet e Spanjës

 

Biologu detar Enrique Ostale nuk u besonte syve kur pa një peshk gjigant të ngatërruar në rrjetat e një varke peshkimi në brigjet e Spanjës.

Peshku është një specie e klasifikuar si e pambrojtur dhe që nuk konsumohet në Evropë.