Lëmsh

Kaprolli që bredhte me gomën rreth qafës qe dy vjet më në fund lirohet

Foto: AP
 

Autoriteti për kafshët e egra në Kolorado thotë se një kaproll i pakapshëm që endet kodrave me një gomë makine në qafë për të paktën dy vjet, më në fund është liruar nga ajo pengesë.

Kaprolli 270 kilogram u vu re në jugperëndim të Denverit të shtunën në mbrëmje dhe iu dha qetësues. Zyrtarëve iu deshtë të prisnin brirët e tij për të hequr gomën sepse ata nuk mund të copëtonin çelikun në rruazën e gomës.