Lëmsh

Boshnjaku e bën shtëpinë rrotulluese një monument dashurie për gruan e tij

FOTO: AP
 

Një shtëpi familjare në një qytet të vogël në Bosnjën veriore është në mënyrën e vet një monument i dashurisë.

Shtëpia në Srbac është projektuar dhe ndërtuar nga 72-vjeçari Vojin Kusiq. Me një fasadë të gjelbër dhe çati të kuqe metalike, mund të rrotullohet duke bërë një rreth të plotë për të kënaqur dëshirat e ndryshueshme të gruas së tij Ljubica për atë që ajo do të donte të shihte kur të shikonte nga dritaret e saj.