Lëmsh

Shtëpia superluksoze e ndërtuar brenda shkëmbit në bregdetin e Greqisë

 

Sa herë dikush dëshiron të ndërtojë ndonjë shtëpi në ndonjë prej vendeve shkëmbore, vështirësia më e madhe është vendimi se në çfarë forme të ndërtohet ajo.

Shtëpia NCaved e ndërtuar në një pjesë gurore, në një prej bregdeteve të Greqëisë, është e tëra e futur nën tokë, vetëm me dritaret dhe disa pjesë rekreative të mbetura jashtë.