Lëmsh

Një grua lind binjakë për të tretën herë brenda 5 vjetësh

Foto: DailyMail
 

Një nënë ka lindur binjakë për herën e tretë radhazi, që do të thotë se ajo ka gjashtë fëmijë në pesë vjetët e fundit.

32 vjeçarja Jolene Mckee dhe burri i saj, Andrew, tani janë një familje tetë anëtarëshe në New York, pasi kohët e fundit mirëpritën binjakët e fundit, Aiden dhe Jaiden, të cilët tani janë tre muajsh.