Lëmsh

Veshja e Sandersit pjesë e Halloweenit, cilësohet si “më e frikshmja”

Foto: AP
 

Qëndrimi i senatorit amerikan, Bernie Sanders, në inaugurimin e presidentit Joe Biden, ishte bërë viral në internet. Palltoja dhe dorëzat e dimrit, mund të jenë "veshja më e frikshme" këtë 31 tetor, kur shënohet Festa e Halloweenit.

Qëndrimi dhe veshja e 80-vjeçarit kanë marrë vëmendje të madhe në rrjetet sociale janarin e këtij viti, derisa po diskutohet që veshja do jetë pjesë e Halloweenit.