Lëmsh

U largua si refugjat nga Siria 6 vjet më parë, tani drejton një restorant në qendër të Londrës

Foto: CNN
 

Në Damask, shefi i kuzhinës Imad Alarnab thotë se drejtonte tri restorante të famshme, bashkë me disa bare dhe kafiteri. Gjatë luftës civile siriane, bizneset e tij u shkatërruan dhe ai u detyrua të largohet nga vendi.

Alarnab arriti në Mbretërinë e Bashkuar më 2015 dhe u përkushtua të gjente një punë për ta mbajtur familjen dhe për t’i bërë një strehë.