Lëmsh

“Perandori” i diamanteve, me klientë nga Rita Ora te Conor McGregori

 

Një influencues, që Instagram numëron gati një milion ndjekës, ka arritur të shndërrojë biznesin e vogël të familjes në një perandori diamantesh.

Richard Nektalov, babai i të cilit kishte një biznes të shitjeve të diamanteve në New-York, arriti të ngrinte një perandori për prerjet moderne të diamanteve, duke sjellë për VIP-at, bizhuteritë e veçanta dhe ekstravagante që kërkonin.