Lëmsh

Studimi që po e kthen aktivitetin e trurit në fjalë

FOTO: Ilustrim
 

Ky pacient preferon të njihet si BRAVO1.

Kjo shkurtesë është për një studim të quajtur Restaurimi i Ndërfaqes së Trurit dhe Kompjuterit të Krahut dhe Zërit, që ka për synim ta përkthejë aktivitetin e trurit në një tekst në ekran.