Lëmsh

Çifti në SHBA rrezikon deri 20 vjet burgim për zjarrin në Kaliforni

Foto: AP
 

Një çift në SHBA rrezikon deri në 20 vjet burgim, pasi një festë që kishte organizuar për zbulimin e gjinisë së fëmijës, ka shkaktuar një zjarr vrasës në Kaliforni, raporton BBC.

Refugio Manuel Jimeneez Jr dhe Angela Renee Jimenez janë akuzuar për disa shkelje, përfshirë edhe vrasje pa paramendim, në lidhje me zjarrin vrasës.