Lëmsh

Trinjaket amerikane shtatzënë përnjëherë, do t’i lindin fëmijët brenda pak muajsh

Foto: CBS
 

Trinjaket të cilat kanë lindur me vetëm katër minuta diferencë secila, pritet të sjellin në jetë fëmijët e tyre me vetëm pak javë diferencë po ashtu.

Motrat nga Los Anxhelosi, po presin të bëhen nëna në të njëjtën kohë dhe po ashtu parashikojnë se do të bëhen një familje shumë e madhe së bashku.