Lëmsh

Klienti anonim lë bakshish 16.000 dollarë në një restorant

Foto: Ilustrim
 

Një klient i cili ka porositur ushqim të shpejtë, patate të skuqura dhe pije në një restorant në New Hampshire ka lënë një bashkish prej 16,000 dollarësh.

Stafi nuk e vërejti në fillim, i tha pronari Mike Zarella televizionit WMUR. Pagesa ishte 37.93 dollarë.