Lëmsh

Pak gjumë për familjen e elefantëve pas udhëtimit 500-kilometërsh

 

Fotoja ku shihet një tufë elefantësh të lodhur, pas një rrugë të gjatë, është bërë virale.

Bëhet fjalë për elefantë aziatikë që kanë udhëtuar për rreth 500 kilometra dhe kanë kaluar nëpër fshatra e qytete të shumta në Kinën Jugperëndimore.