Lëmsh

Dhjetëra njerëz dënohen për vjedhjen e rërës së detit në Itali

 

Dhjetra njerëz po përballen me gjobë deri në 3 mijë euro për vjedhjen e rërës së plazhit dhe guaskave nga ishulli italian i Sardenjës, raportojnë mediat lokale.

Autoritetet kanë thënë të shtunën se 41 individë ishin raportuar për vjedhje të rreth 100 kg të sendeve nga plazhet në incidente të veçanta.