Lëmsh

Momenti kur hapet një gropë masive në Meksikë

 

Në Meksikë papritmas u hap një gropë e gjerë mbi 90 metra dhe e thellë mbi 18 metra, duke bërë që qytetarët në atë zonë të iknin në panik, raporton Daily Mail.

Gropa është hapur në një fushë në Santa Maria Zacatepec, në shtetin Puebla të Meksikës të shtunën.