Lëmsh

Gropa në Romë “gëlltit” dy vetura

 

Dy vetura janë gëlltitur nga një gropë në një rrugë në Romë, një nga shumë të tilla që kanë dëmtuar kryeqytetin italian vitet e fundit.

Dy veturat kanë rënë në thellësi prej 6 metrash dhe 20 metra e gjatë. Askush nuk është lënduar në incidentin i cili besohet se u shkaktuar nga rrjedhja e ujit në një garazh afër rrugës, sipas mediave italiane.