Lëmsh

Shpendët e llojit të rrallë ia “pushtojnë” të moshuarës shtëpinë

 

Ka vetëm rreth 200 kondorë kalifornian, mirëpo afro 20 prej tyre, “pushtuan” hyrjen e shtëpisë së një gruaje në Kaliforni të SHBA-së.

Shpendi i rrallë i quajtur kondor u mblodh me miqtë e tij dhe bllokoi shtëpinë e 68-vjeçares.