Lëmsh

Katër shokët që kaluan Oqeanin Atlantik me një barkë të vetme

Katër shokët që kaluan Oqeanin Atlantik me një barkë të vetme
 

Johny Ward është pjesë e një ekipi prej katër burrash që e kanë kapërcyer Oqeanin Atlantik me një varkë të vetme.

Blogeri i udhëtimeve është nga Kikeeli, County Down, dhe mori përsipër sfidën për të rritur ndërgjegjësimin në lidhje me shëndetin mendor.