Lëmsh

Vdesin në të njëjtën ditë, oficeri policor dhe qeni me të cilin luftonte krimin

Vdesin në të njëjtën ditë, oficeri policor dhe qeni me të cilin luftonte krimin
Foto: AP
 

Sherifi i Qarkut të Ohios dhe qeni i tij i vogël policor, ishin të pandashëm aq sa jetët e tyre janë ndërthuru edhe pas vdekjes.

Sherifi i pensionuar Dan McClelland, 67-vjeçar dhe qeni të cilin e kishte partner në luftimin e krimit, Midge, kanë vdekur që të dy të mërkurën. McClelland ka vdekur në një spital pas një beteje të gjatë me kancerin ndërkaq, Midge, ka vdekur pak orë më vonë në shtëpi, sipas të gjitha gjasave, për shkak të dhimbjes për humbjen e pronarit.