Lëmsh

Një grup i mjekëve në Indi po i bëjnë njerëzit të qeshin me vallëzimin vetëdijesues

Një grup i mjekëve në Indi po i bëjnë njerëzit të qeshin me vallëzimin vetëdijesues
 

Ka kaluar një vit prej se koronavirusi e pushtoi botën dhe vazhdon të shkaktojë viktima anembanë globit, derisa njerëzit janë duke pritur që vaksinat të prodhohen dhe jepen në numër të madh dhe që vala e tretë të ulet në mënyrë që jeta të kthehet në normalitet.

Njerëzit tashmë janë lodhur nga pandemia dhe pasojat e saj, prandaj gjatë këtyre kohërave të testimit, një grup i punonjësve të kujdesit shëndetësor në Indi po kujdesen që t’i bëjnë njerëzit të buzëqeshin.