Lëmsh

Shqiponja e zbutur, ha pica dhe mollë “ulur” në tavolinë me njerëzit

Shqiponja e zbutur, ha pica dhe mollë “ulur” në tavolinë me njerëzit
 

Mund të jetë e vështirë të mendosh që një shqiponjë të ulet në tavolinë për të ngrënë vaktet e saj, por ky është rasti i një grabitqari 20-vjeçar, i stërvitur nga Mark Culleton.

Shqiponja e tij quhet Des dhe njihet si “zogu i njerëzve”, është e mësuar me qëndrimin brenda katër mureve të shtëpisë, edhe pse shpalos të gjithë talentin e saj kur është në fluturim.