Lëmsh

Gruaja me thonjtë më të gjatë në botë i ka prerë ata pas gati 30 vjetësh

Gruaja me thonjtë më të gjatë në botë i ka prerë ata pas gati 30 vjetësh
 

Aynna Williams e cila ka mbajtur rekordin Guinness për thonjtë më të gjatë në botë, i ka prerë ata.

Ish-mbajtësja e këtij rekordi ka fituar titullin në vitin 2017 kur kishte thonjtë 10.9 inç, dhe për ta kërkoheshin dy shishe manikyr për të përfunduar rregullimin.