Lëmsh

Bukuroshja britanike nuk po gjen dot të dashur për shkak të pasionit të saj “të frikshëm”

Bukuroshja britanike nuk po gjen dot të dashur për shkak të pasionit të saj “të frikshëm”
 

Një vajzë në Britaninë e Madhe ka treguar për “vështirësitë” që po has për të gjetur dashurinë e vërtetë për shkak të pasionit të saj “të errët”, e që është mbledhja dhe koleksionimi i kafkave të kafshëve.

20-vjeçarja nga Birminghami, Jessica Powell u shpreh se meshkujt zhduken, pasi mësojnë se ajo kënaqet duke rrjepur kafshët dhe koleksionon eshtrat e tyre.