Lëmsh

Një peshk i madh kapet në fotografi prapa një surfisti në Florida

 

Një fotograf fatlum ka kapur një fotografi të mrekullueshme të një peshku i cili i përket grupit të peshqve kërcor i cili doli nga uji, derisa ai ishte duke bërë fotografi të surfistëve në plazhin e Floridës.

Rusty Escandell i tha CNN-it se ai e bëri fotografinë të dielën, derisa ishte duke skaluar ditën me familjen dhe miqtë në plazh, dhe nuk e kishte vërejtur fotografinë derisa ka shkuar në shtëpi.