Lëmsh

Motrat binjake japoneze bëhen multi-milionere falë video-lojërave për gratë

 

Motrat binjake në Japoni janë bërë multi-milionere me kompaninë e tyre të lojërave kompjuterike.

Kompania e Anna dhe Muzuki Nakajimas është vlerësuar me rreth 141.5 milionë dollarë ndërkohë që ajo krijon lojëra që kanë për cak gratë dhe pothuajse, tre të katërtat e 200 punëtorëve të saj, përbëhet po nga gratë, shkruan BBC.