Lëmsh

19-vjeçari shpik kidnapimin për të mos shkuar në punë

19-vjeçari shpik kidnapimin për të mos shkuar në punë
 

Një i ri nga Arizona është akuzuar se ka shpikur kidnapimin që të mos shkojë në punë.

Policia ka thënë se e kanë gjetur Brandon Soules, 19-vjeçar me duart e lidhura dhe me një shami në gojë.