Lëmsh

Butani, shteti që ka 318 mjekë dhe vetëm një të vdekur nga COVID-19

Butani, shteti që ka 318 mjekë dhe vetëm një të vdekur nga COVID-19
 

Butani është vendi më së paku i prekur nga COVID-19. Sipas raporteve të fundit, në këtë vend ka vdekur vetëm një pacient si pasojë e COVID-19.

Kjo vlerësohet arritje e madhe, marrë parasysh se është një prej vendeve më të varfëra.