Lëmsh

Britanikja bëhet gruaja më e re që e kalon tërë Oqeanin Atlantik e vetme

Britanikja bëhet gruaja më e re që e kalon tërë Oqeanin Atlantik e vetme
Foto: Atlantic Campaigns
 

Briton Jasmine Harrison 21 vjeçare është bërë gruaja më e re në botë e cila e ka kaluar Oqeanin Atlantik e vetme, pasi ka kryer udhëtimin e saj plot 4800 kilometra, nga Spanja në Antigua, ka bërë të ditur organizuesi Atlantic Campaigns.

Britanikja Harrison e ka përfunduar mision e saj brenda 70 ditësh, 3 orëve dhe 48 minutave, duke thyer kështu rekordin e gruas më të re që e ka kaluar oqeanin Atlantik, raporton CNN.