Lëmsh

Gruaja kafshohet nga ariu në momentin që ulet në guacën e tualetit

Gruaja kafshohet nga ariu në momentin që ulet në guacën e tualetit
 

Një grua në Alaskë ka thënë se “kishte kërcyer përjetë dhe kishte bërtitur” kur ishte sulmuar nga një ari derisa po përdorte tualetin.

Shanon Stevens pësoi një të çarë në trup nga sulmi i ariut derisa po përdorte tualetin jashtë shtëpisë, afër një liqeni në Alaska. Vëllai i saj, e kishte dëgjuar të bërtiturën e motrës dhe kur kishte shkuar për të parë se çka po ndodhte, e sheh kokën e ariut në vrimën e tualetit.