Lëmsh

Italiani bie gjatë ngjitjes në Alpe, mbetet i ngujuar 7 net në qiell të hapur

Italiani bie gjatë ngjitjes në Alpe, mbetet i ngujuar 7 net në qiell të hapur
Foto: CNSAS
 

Një person i cili po ngjitej me qenin e tij në alpet italiane ka mbetur shtatë net i bllokuar pasi kishte rënë nga një lartësi dhe kishte thyer kyçin e këmbës.

Disa shpëtues në një helikopter e kishin vërejtur njeriun i cili kishte mbetur në një ngushticë në malet e Italisë verilindore.