Lëmsh

Shqiponjat e ujit shumohen ndonëse s’kishin kontakte me meshkuj për më shumë se dy vjet

Shqiponjat e ujit shumohen ndonëse s’kishin kontakte me meshkuj për më shumë se dy vjet
 

Dy shqiponja të ujit janë shumuar, pavarësisht se nuk kishin kontakte me ndonjë shqiponjë mashkull në dy vjetët e fundit.

Shqiponjat e quajtura Nibble dhe Spot janë bërë me të veglit e tyre në të njëjtën kohë në një akuarium në Zelandë të Re, duke lënë të habitur shkencëtarët për shkak se prej dy vjetësh, në akuarium ndodheshin vetëm ato të dyja, shkruan Daily Mail të mërkurën.