Lëmsh

Një kangur jashtëzakonisht i rrallë lind në New York, ka ngjyrë të bardhë

Një kangur jashtëzakonisht i rrallë lind në New York, ka ngjyrë të bardhë
Foto: CNN
 

Një kangur në një kopsht zoologjik në New York ka lindur në gjendje shumë të rrallë.

Cosmo, kanguri më i ri në kopshtin “Animal Adventure Park”, ka lindur me leucizëm, një gjendje jashtëzakonisht e rrallë që shkakton humbje të pjesshme të pigmentit në lëkurën dhe qimet e kafshëve. Ndryshe nga albinizmi, leucizmi nuk shkakton mungesë të pigmentit në sy.