Lëmsh

Vasfija vjen nga Bosnja, është hajnesha më e njohur në Evropë dhe gjithnjë i shpëton burgut

 

Vasfija H., 34-vjeçare njihet si hajnesha më e njohur në Evropë, derisa mediat italiane ia kanë vënë nofkën “Zonja hajneshë”.

Pas 20 vjetëve, duke bërë kërdi në Itali, “biznesin” e saj e ka bartur në Gjermani, shkruan të premten gazeta nga Bosnjë-Hercegovina, “Oslobodjenje”.