Lëmsh

Shndërrimi i aeroportit të Shanghait në një park përrallor

Shndërrimi i aeroportit të Shanghait në një park përrallor
 

Ka gati pesë vjet që autoritetet kanë hequr dorë nga aeroporti Longhua në Shanghai, por jo edhe ka hapësira.

Pista 1.800 metërshe tash është një park përrallor, me mbi 2.200 pemë, 82 lloje bimësh dhe një kopsht fantastik për të kaluar momente të qeta.