Lëmsh

Macja e humbur prej pesë vjetësh rikthehet në shtëpi

Macja e humbur prej pesë vjetësh rikthehet në shtëpi
Foto: BGR
 

Lottie është macja e Kara Hanlon nga Iowa, e cila kishte ikur nga shtëpia pak para Krishtlindjes së vitit 2015.

Macja e cila për pesë vjet kishte humbur ia kishte humbur shpresat pronares së saj se mund të gjendej e gjallë. Por, këto Krishtlindje, Hanlon mori një telefonatë nga shërbimi i shpëtimin të kafshëve. Lottie ishte gjetur dhe më në fund po kthehej në shtëpi.