Lëmsh

Dhjetë më të pasurit e botës në pandemi shtuan 400 miliardë dollarë pasuri

Jeff Bezos, personi më i pasur në botë (Foto: AP)
 

Dhjetë njerëzit më të pasur në botë kanë shtuar vlerën e pasurisë së tyre prej më shumë se 400 miliardë dollarësh që kur ka nisur pandemia e koronavirusit, pasi bizneset e tyre u forcuan nga mbylljet dhe kriza ekonomike në gjithë botën.

Pasuria e këtyre dhjetë personave u rrit për më shumë se 400 miliardë dollarë, ka vlerësuar prestigjiozja “Forbes”.