Lëmsh

Ushtari amerikan Adler gjen pas 76 vjetësh “fëmijët e tij”

 

Tre fëmijët që ushtari amerikan Martin Adler gjeti së bashku me shokun e tij të ushtrisë John Bronsky në një shportë, ndërsa luftonin përgjatë Vijës Gotike në vjeshtën e vitit 1944, tashmë kanë një identitet.

Ata janë Bruno, Mafalda dhe Giuliana Naldi dhe janë 83, 81 dhe 79 vjeç. Sot ata “takuan” virtualisht ushtarin, tashmë 96-vjeçar, i cili, midis shtatorit dhe tetorit të viti 1944, i gjeti në shtëpinë e tyre në Monterenzio në Bologna dhe u dha atyre nga një çokollatë.