Lëmsh

“Lulja inteligjente” çel në mes të Shkodrës

“Lulja inteligjente” çel në mes të Shkodrës
 

Në qendër të Shkodrës është vendosur një “Smart Flower” (Lule inteligjente) me panele diellore që prodhon energji nga dielli. Është “lulja” e parë në Shqipëri, që promovon energjinë e pastër, raporton A2news të mërkurën.

Çdo mëngjes, “lulja inteligjente” hapet automatikisht nga rrezet e para të diellit dhe mbyllet në mbrëmje.