Lëmsh

Peshon afro 300 kilogramë, francezi nxirret nga shtëpia përmes vinçit

Foto: Dailymail
 

Alain Panabiere, që peshon afro 300 kilogramë, ishte bllokuar në katin e parë të shtëpisë së tij në Perpignan, zonë në Francën Jugperëndimore.

Për shkak të peshës, 53-vjeçari nuk mund të lëvizte përmes shkallëve. Që nga vjeshta e vitit të kaluar, ai ishte bllokuar në shtëpi, duke u kujdesur nga vëllai i tij për ushqim dhe pastrim. Panabiere ishte ulur në dysheme dhe raportohet se ka thyer këmbën.