Lëmsh

Zhduket alpinistja britanike, autoritetet kërkojnë ndihmë për gjetjen e saj

Zhduket alpinistja britanike, autoritetet kërkojnë ndihmë për gjetjen e saj
Foto: Facebook
 

Esther Dingley, një alpiniste britanike është zhdukur gjatë një udhëtimi në vargmalin Pirenej në kufirin mes Francës dhe Spanjës. Këtë e ka bërë të ditur, i dashuri i saj, Dan Colegate, i cili shkruan në Facebook se ajo është parë për herë të fundit më 22 nëntor.

Dingley në këtë udhëtim ishte nisur e vetme, derisa ekipet e shpëtimit, të mobilizuara me helikopter, deri tani nuk kanë hasur në ndonjë gjurmë.