Lëmsh

Shpëtohet nga Cher, elefanti më i vetmuar në botë

Shpëtohet nga Cher, elefanti më i vetmuar në botë
 

Një elefant, i quajtur më i vetmuari në botë ka mbërritur në Kamboxhia nga Pakistani dhe u prit atje ngrohtësisht nga superstari amerikan Cher, e cila do ta shoqërojë atë drejt një habitati natural për të, ku ka mundësi të gjejë edhe shoqëri.

Rasti i Kaavan, një elefant 36-vjeçar, mbi peshë, ndezi reagime globale të organizatave të mbrojtjes së të drejtave të kafshëve, që hartuan një peticion për largimin e tij nga një kopsht zoologjik në Islamabad, nën akuzat për kushte dhe kujdes të munguar. Rasti i tij u mbështet nga këngëtarja Cher, që udhëtoi vetë drejt Pakistanit për ta parë atë.